Doe mee met het Blauw Arnhem Initiatief!

Flinke korting en subsidie op volledig verzorgde installatie van een regenton in Arnhem! Iedereen merkt dat het klimaat verandert. Er zijn veel periodes van hittegolven en periodes van wateroverlast. De wereld verandert, TonTon Regenton zet zich in voor Nederland, om mee te veranderen met het klimaat. Daarom zijn wij in samenwerking met De Groene Vos het Initiatief Blauw Arnhem gestart.

Heeft u recht op subsidie?

De gemeente Arnhem biedt 40% tot 60% subsidie voor de installatie van een regenton binnen de gekleurde focusgebieden, te zien in onderstaande afbeelding.

Blauw Arnhem Initiatief

Woont u in het geelgekleurde focusgebied, dan kunt u 40% subsidie ontvangen op de totaalprijs inclusief korting. Woont u in het roodblauwe focusgebied, dan kunt u 60% subsidie ontvangen op de totaalprijs inclusief korting.

Subsidiebedragen & wat is er inbegrepen?

Wij @TonTon Regenton verzorgen de complete installatie van uw regenton, inclusief vulautomaat ter waarde van 60 euro en bijbehorende onderdelen. Samen met de subsidie, en ook nog 100 euro korting per regenton vanuit TonTon Regenton, zou de volledige installatie van bijvoorbeeld de Kingston 240L met tuintje nog maar 103,60 tot 155,40 kosten. Hieronder vindt u een overzicht van alle prijzen, de subsidie en de TonTon korting van de regentonnen die worden aangeboden.

Blauw Arnhem Initiatief

Hoe meldt u zich aan?

Meldt u aan via info@degroenevos.nl of kom langs in de winkel De Groene Vos, waar u nog meer mooie en duurzame artikelen kunt vinden. Aanmelden kan tot 15 juli 2024. Zodra alle aanmeldingen binnen zijn vraagt De Groene Vos de subsidie aan en krijgt u nog bericht over het daadwerkelijke subsidiebedrag. Mocht dit bedrag niet zijn wat u verwacht had, kunt u de bestelling nog annuleren. Het is onze missie om Nederland te ondersteunen tijdens het veranderende klimaat. Zijn er periodes van droogte, zorgen onze regentonnen ervoor dat er een watervoorraad is. Zijn er periodes van wateroverlast, voorkomen onze regentonnen dat al dat water naar het riool stroomt. Als heel Nederland een regenton installeert, kan het nieuwe klimaat ons geen kwaad. Maar zonder u is het niet mogelijk om dit doel te bereiken, dus meld u aan voor het Blauw Arnhem Initiatief. Samen werken we aan een nieuwe wereld, omdat elke druppel telt!