TonTon regentonnen

Kijk hieronder en op de pagina 'Prestige lijn' voor het actuele aanbod van onze regentonnen! Al onze regentonnen zijn gemaakt van gerecycled materiaal uit energiezuinige fabrieken!

Tiny Ton

Tiny Ton is een 100 liter ton. Smal van vorm (38 x 96 cm); wordt geleverd met ophogingsvoet zodat er een gieter onder geplaatst kan worden.

Verkrijgbaar in de kleur groen en antractiet.

Prijs € 294,-/€ 194,-*

*Bij afname van tien tonnen of meer krijgt u € 100,- korting per ton. Voor € 194,- wordt de regenton met toebehoren dan bij u thuis geleverd en geïnstalleerd.

KingsTon

De Kingston met tuintje is 240 liter en heeft in de deksel ruimte voor plantjes/tuinkruiden en biodiversiteit (Diameter: 59cm/Hoogte: 114cm).

Prijs € 359,-/€ 259,-*

Ook verkrijgbaar in 230L: € 349,-/€ 249,-* (Diameter: 59cm/Hoogte 110cm), zonder reliëf en matzwart (foto 2).

*Bij afname van tien tonnen of meer krijgt u € 100,- korting per ton. Voor € 259,- wordt de 240L regenton met toebehoren bij u thuis geleverd en geïnstalleerd.

Curvy Tonja

Curvy Tonja is een 70 liter ton (46 x 48 x 115 cm) wordt aan de muur bevestigd. Kindvriendelijk en hufterproof.

Prijs € 439,-/€ 339,-*

*Bij afname van tien tonnen of meer krijgt u € 100,- korting per ton. Voor € 339,- wordt de regenton met toebehoren dan bij u thuis geleverd en geïnstalleerd.

Powerwall

Powerwall (77 breed x 135 hoog x 38 diep) wordt tegen de wand geplaatst en heeft een capaciteit van 350L. De ton levert veel water voor de (middel-)grote tuin.

Prijs € 399,-/€ 299,-*

*Bij afname van tien tonnen of meer krijgt u € 100,- korting per ton. Voor € 299,- wordt de regenton met toebehoren dan bij u thuis geleverd en geïnstalleerd.

Accessoires

Prestige Bio Recup LQD

Een biologisch duurzame oplossing voor het bestrijden van algenvorming en stankoverlast in uw regenton.

Prijs € 25,-

In samenwerking met Groendakspecialist bieden wij ook groene daken aan! Afhankelijk van de helling van uw dak worden er dan sedummatten op uw dak geïnstalleerd samen met uw regenton!

Een groen dak vangt regenwater op, verlengt de levensduur van het dak, bevordert de biodiversiteit, zuivert de lucht, verlaagt de temperatuur, kan de werking van zonnepanelen verbeteren, het is bewezen dat meer groen stress kan verminderen en het verhoogt de waarde van de woning. Daarnaast is een groen dak gemakkelijk te onderhouden en geeft het elk seizoen een nieuw uiterlijk.

De stijl van uw nieuwe groene dak aan uw nieuwe ton matchen? Voor € 25,- kunt u uw nieuwe regenton voorzien van een sedummat.

Er zijn verschillende soorten begroeiing mogelijk:

Sedummixmat

sedummicxmat

Bees & Butterflies mat

bees-butterflies mat

Sedum-kruiden mat

sedum kruiden mat